Who are we

WHO ARE WE
Bij WE geloven we in de kracht van samen. We investeren dan ook graag in jou. Nieuwsgierig?
BEKIJK ONZE VACATURES

DIT ZIJN WIJ

Wij zijn een succesvol Nederlands merk dat hard op weg is om de beste fashion retailer van West-Europa te worden. We zijn trots op ons ondernemerschap en onze ideeën. Ideeën die we graag met de wereld delen. Ready to join the ride?

BETTER TOGETHER

WE gelooft dat het leven samen mooier is en dat zie jij ook terug op de werkvloer. Bijvoorbeeld in de manier waarop we samenwerken én in onze 5-star service; we inspireren klanten om zich zelfverzekerd te voelen, zodat ze nog makkelijker kunnen connecten met mensen om zich heen.

HIJ + ZIJ = WE!

Bij WE maken we ons klaar voor een feestje ter ere van ons 20-jarig jubileum. Maar wist je dat we ruim 50 jaar geleden al gestart zijn met onze HIJ- en ZIJ-stores en we al bijna 100 jaar bestaan? Dat is typisch WE: jarenlange ervaring in een heel modern jasje.

ONZE VISIE

WE BELIEVE THAT LIFE IS BETTER, TOGETHER.

Wij geloven dat het leven samen beter is. Dat het leven meer betekenis heeft wanneer het samen geleefd en beleefd wordt. Ons geloof hierin is zo sterk dat we op basis van dit idee een volledig bedrijf hebben opgericht.

ONZE MISSIE

WE DESIGN TO CONNECT.

Wij ontwerpen modieuze collecties van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. En dankzij onze 5-sterren klantenservice inspireren we mensen om zich zelfverzekerd en stijlvol te verbinden met de mensen om hen heen.

WE FACTS

2014
MEDEWERKERS
4
LANDEN
183
WINKELS
32
GEMIDDELDE LEEFTIJD
50
MILJOEN ONLINE & OFFLINE BEZOEKERS
4.500.000
WE = ME MEMBERS

WE CARE

Bij WE Fashion zetten we ons actief in op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Inmiddels vormt dit een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Elke dag werken we hard aan het verder verbeteren van onze processen en onze kleding waarbij mens en milieu centraal staan.
Hier houden we ons dagelijks mee bezig:
  • Duurzame productieketen: we helpen leveranciers met het verbeteren van hun productieproces en gebruiken steeds vaker betere producten, zoals duurzaam katoen. Daarnaast werken we al jarenlang aan het verbeteren van de situatie van productiearbeiders.

  • Maatschappelijke betrokkenheid: we nemen graag de verantwoordelijkheid door terug te geven aan de samenleving. Zo werken we samen aan initiatieven en projecten op MVO-gebied en ondersteunen we diverse goede doelen, waaronder Sam's Kledingactie en Caritas.
  • Training & ontwikkeling: één van onze speerpunten de komende vijf jaar is het ontwikkelen en trainen van onze medewerkers op het gebied van MVO.

  • We starten steeds weer nieuwe initiatieven om het leven in onze community te verbeteren. In het WE Café kun je bijvoorbeeld terecht voor vers en gezond eten en medewerkers op het hoofdkantoor kunnen na een werkdag een Bootcamp-les volgen.

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?