Who are we

WHO ARE WE
Bij WE geloven we in de kracht van samen. We investeren dan ook graag in jou. Nieuwsgierig?
BEKIJK ONZE VACATURES

DIT ZIJN WIJ

Wij zijn een succesvol Nederlands merk dat hard op weg is om de beste fashion retailer van West-Europa te worden. We zijn trots op ons ondernemerschap en onze ideeën. Ideeën die we graag met de wereld delen. Ready to join the ride?

WELKOM BIJ WE!

Leuk dat je interesse hebt in werken bij WE. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een passion for fashion die onderdeel willen worden van ons winning team.

HIJ + ZIJ = WE!

Bij WE maken we ons klaar voor een feestje ter ere van ons 20-jarig jubileum. Maar wist je dat we ruim 50 jaar geleden al gestart zijn met onze HIJ- en ZIJ-stores en we al bijna 100 jaar bestaan? Dat is typisch WE: jarenlange ervaring in een heel modern jasje.

ONZE VISIE

WE BELIEVE THAT LIFE IS BETTER, TOGETHER.

Wij geloven dat het leven samen beter is. Dat het leven meer betekenis heeft wanneer het samen geleefd en beleefd wordt. Ons geloof hierin is zo sterk dat we op basis van dit idee een volledig bedrijf hebben opgericht.

ONZE MISSIE

WE DESIGN TO CONNECT.

Wij ontwerpen modieuze collecties van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. En dankzij onze 5-sterren klantenservice inspireren we mensen om zich zelfverzekerd en stijlvol te verbinden met de mensen om hen heen.

WE FACTS

2300
MEDEWERKERS
6
LANDEN
211
WINKELS
27
GEMIDDELDE LEEFTIJD
50
MILJOEN BEZOEKERS
3.300.000
WE = ME MEMBERS

WE CARE

Bij WE Fashion zetten we ons actief in op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Inmiddels vormt dit een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Elke dag werken we hard aan het verder verbeteren van onze processen en onze kleding waarbij mens en milieu centraal staan.
Tot onze MVO-activiteiten behoren onder andere:
  • Duurzame productieketen: we helpen leveranciers met het verbeteren van hun productieproces door hen te monitoren en te voorzien van concrete actieplannen, en we werken al jarenlang aan het verbeteren van de situatie van productiearbeiders.

  • Maatschappelijke betrokkenheid:wij zijn van mening dat een bedrijf zich niet alleen moet richten op het creëren van economische waarde voor aandeelhouders, maar voor alle betrokken partijen. Zo werken we samen aan initiatieven en projecten op MVO-gebied en ondersteunen we diverse goede doelen.
  • Training & ontwikkeling: de komende vijf jaar is het ontwikkel en trainen van onze medewerkers op het gebied van MVO een van de speerpunten binnen het beleid van WE Fashion.

  • Duurzame bedrijfsvoering: We verhogen de duurzaamheid van onze kantoren en winkels en reduceren CO2-uitstoot en afval.

  • Betere producten: we gebruiken steeds meer duurzame producten en zetten ons in om de productieketen te verduurzamen met een focus op het gebruik van duurzaam katoen.

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?