YOU LOVE MERCHANDISING

YOU LOVE MERCHANDISING

WE LOVE MAKING YOU BETTER

  • LEARNING BY DATA
  • ONLINE EN FYSIEKE OMGEVING
  • FOCUS OP INNOVATIE
  • WINNING TEAM
BEKIJK ONZE VACATURES

MERCHANDISING

Merchandising vormt de verbindende schakel tussen onze afdelingen Design en Buying die de collecties ontwikkelen, en onze stores en webshop waar we de collecties verkopen. Op basis van onze analyses wordt bijvoorbeeld bepaald hoeveel producten we inkopen en wat de verdeling wordt tussen de online en fysieke verkoop.
Hiervoor hebben we onlangs een superslim en state-of-the-art planning- en allocatiesysteem geïmplementeerd. Merchandising is geen studie die je aan een hbo-instelling vindt. Het is een echt vak dat je in de praktijk leert. Met een onderzoekende instelling, een kritische blik, cijfermatig én commercieel inzicht vind je bij WE de ideale omgeving om jouw carrière in de fashion industry (verder) te laten groeien. Samen met collega's van Design en Buying zorg jij voor een optimaal retailproces, waarbij je dagelijks kunt zien wat jouw producten ‘doen'.

WAT ONZE COLLEGA'S ZEGGEN:

'Vorig jaar hebben we met diverse afdelingen besloten de hele denimwand van de MEN-collectie anders in te richten. Mijn rol was het analyseren en bepalen hoeveel we van de nieuwe denim moesten inkopen. Dan is het mooi om te zien dat zo'n idee goed uitpakt.'

Wouter, Merchandise Manager

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?