YOU LOVE OUR GREAT PRODUCTS

YOU LOVE OUR GREAT PRODUCTS

WE LOVE MAKING YOU BETTER

  • JOUW EIGEN COLLECTIE IN DE STORE
  • BETTER TOGETHER
  • INTERNATIONAAL WERKTERREIN
  • COACHING ON THE JOB
BEKIJK ONZE VACATURES

INKOOP & PRODUCTONTWIKKELING

Samen met onze Designers zijn wij verantwoordelijk voor de collecties die WE zo succesvol maken. Op basis van data en de nieuwste trends wordt een nieuwe collectie ontwikkeld.
Daarna bepalen onze Buyers hoe we deze collectie het best kunnen fabriceren, tegen de juiste prijs, bij de juiste leveranciers met de juiste planning. Hiervoor reizen we ook af naar Europese of Aziatische landen om met eigen ogen te zien welke kleuren of stoffen er gebruikt worden en of er maatschappelijk verantwoord gewerkt wordt. Onze Quality professionals garanderen dat alle processen en uiteindelijke producten de juiste kwaliteit bezitten.

Het leuke van WE is dat alle producten helemaal zelf worden ontwikkeld. Van de eerste potloodschets totdat het in de stores hangt. Daarbij werken we veel samen met Design, Merchandise, Marketing, E-commerce en onze WE stores. Kortom: Better Together.

WAT ONZE COLLEGA'S ZEGGEN:

'Voor mijn werk heb ik diverse reizen naar het Verre Oosten gemaakt. Je werkt daar veel samen met leveranciers en leert met verschillende culturen samen te werken.'

Nicoline, Buyer

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?