YOU LOVE PEOPLE

YOU LOVE PEOPLE

WE LOVE MAKING YOU BETTER

  • COLLEGA'S ONTWIKKELEN
  • WE ACADEMY
  • INTERNATIONALE OMGEVING
  • COACHING ON THE JOB
BEKIJK ONZE VACATURES

HR

Het bedenken van wervingscampagnes, day-to-day recruitment, het ontwikkelen van een internationaal learning platform en het verbeteren van de medewerkerstevredenheid. Zomaar een aantal voorbeelden van de verschillende zaken waar ons HR-team met veel enthousiasme hard aan werkt. Als hart van onze interne organisatie werken we daarbij veel samen met andere afdelingen.
Ons gedreven team van collega's verspreid over Nederland, België, Duitsland en Zwitserland maakt zich elke dag sterk om al onze WE collega's een nóg betere versie van zichzelf te laten worden. Bijvoorbeeld via onze WE Academy, waarvoor we onze unieke Store Stars programma's ontwikkelen voor een fantastische customer experience.

Binnen onze HR-afdeling is er veel ruimte voor jouw ideeën en werk je veel samen met andere afdelingen, op nationaal én internationaal niveau. En ook op onze afdeling is veel aandacht voor coaching on the job, zodat ook wij elke dag een beetje beter worden.

WAT ONZE COLLEGA'S ZEGGEN:

'Bij WE hebben we een hele sterke cultuur gericht op samenwerken en talent, het zit in ons DNA. Ik ben er trots op dat ik samen met mijn team dit talent en DNA mag aannemen.'

Kim, Head of Recruitment & Employer Branding

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?