Contact

WE LOVE TO REACH OUT
  • BINNEN 2 WERKDAGEN EEN REACTIE
  • PERSOONLIJKE BENADERING
  • BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

CONTACT

Heb je vragen over werken bij WE Fashion? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag hier niet vinden? Neem dan contact op via recruitment@wefashion.com. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. Voor vragen over een specifieke vacature kun je het beste contact opnemen met de Recruiter, die je onderaan de vacaturetekst kunt vinden.

BEKIJK ONZE VACATURES

Hoe ziet jullie recruitment procedure eruit ten tijde van het COVID-19 virus?

Onze eerste kennismaking zal door middel van een digitaal interview zijn met één van onze Recruiters. Uiteraard doen wij er alles aan om eventuele vertragingen in het proces te voorkomen. Afhankelijk van de dagelijkse ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en, in samenspraak met jou, beslissen wij hoe we na de kennismaking de procedure voortzetten.

Welke maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn genomen op jullie hoofdkantoor?

Onze medewerkers werken vanuit huis, indien hun werkzaamheden het toelaten. Op ons hoofdkantoor hanteren wij looproutes, aangepaste werkplekken en gedragsregels, zoals je handen direct desinfecteren bij binnenkomst en een maximaal aantal personen in vergaderruimtes. Ook hier geldt ten alle tijden een afstand van 1,5 meter.

Welke maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn genomen in de fysieke winkels voor het garanderen van een veilige werkomgeving?

De gezondheid van onze medewerkers is onze hoogste prioriteit en wij volgen de instructies van de overheid in elk land. Al onze winkels zijn voorzien van instructieborden, desinfectiegel, kuchschermen en contactloos betalen. Daarnaast ontvangt iedere medewerker van ons een mondkapje ter bescherming. En natuurlijk hanteren wij de 1,5 meter afstand ten alle tijden.

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie in de vacature?

Voor inhoudelijke vragen kun je het beste contact opnemen met de Recruiter die bij de vacature wordt genoemd. Heb je een algemene vraag? Stuur dan een email naar recruitment@wefashion.com. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.

Ik wil solliciteren, maar ik heb een probleem met het uploaden van een bijlage

Het kan voorkomen dat bepaalde documenten te groot zijn, of bepaalde browsers het bestand weigeren. Probeer de bijlage te uploaden via een andere browser. Of verander het bestandstype in JPG, PDF, Word of PNG. Mocht het dan nog niet lukken dan kun je een e-mail sturen naar recruitment@wefashion.com.

Ik heb een sollicatie gestuurd, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je geen bevestigingsmail hebt gekregen, stuur dan voor de zekerheid nogmaals je sollicitatie via onze website.

Ik wil graag werken bij WE Fashion, maar er zijn momenteel geen (passende) vacatures. Hoe kan ik op de hoogte worden gehouden?

Meld je aan voor onze vacaturemelding onderaan deze pagina en je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures.

Wanneer kan ik een reactie verwachten nadat ik heb gesolliciteerd?

Je ontvangt eerst een bevestigingsmail. Daarna wordt jouw sollicitatie zorgvuldig door een Recruiter en Hiring Manager bekeken. Binnen twee weken ontvang je een inhoudelijke reactie van ons op je sollicitatie.

Ik ben op zoek naar een bijbaan/vakantiebaan. Kan ik terecht bij WE Fashion?

We hebben regelmatig vacatures voor bij- en vakantiebanen, die je kan je vinden op deze website onder het kopje ‘Vacatures’. Uiteraard kun je ook één van onze stores inlopen om na te vragen of ze daar op zoek zijn.

WE WOULD LIKE TO KEEP IN TOUCH

Een seintje krijgen zodra er een passende vacature is?